Ο Elon Musk και η Grimes (Claire Boucher) είναι πλέον «ημι-χωρισμένοι” μετά από 3 χρόνια σχέσης, σύμφωνα με τον ιδρυτή της SpaceX, ο οποίος αποκάλυψε στο Page Six πως οι δυο τους θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν μαζί τον ενός έτους γιο τους ονόματι X Æ A-Xii. Ωστόσο η εργασία τους η οποία τους αναγκάζει να βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη της χώρας, τους οδήγησε στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

«Είμαστε ημι-χωρισμένοι αλλά ακόμα αγαπάμε ο ένας τον άλλον, βλεπόμαστε συχνά και τα πάμε καλά. Φταίει περισσότερο η δουλειά μου στην SpaceX και στην Tesla που απαιτεί να βρίσκομαι κυρίως στο Texas ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δική της δουλειά είναι κυρίως στο Los Angeles».

Ο Musk ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την Καναδή συγγραφέα Justine Wilson με την οποία απέκτησε πέντε γιους, ενώ παντρεύτηκε και δύο φορές με την ηθοποιό από το Westworld, Talulah Riley.

Musk και Grimes θεωρούνταν αν όχι αταίριαστο, τουλάχιστον αντισυμβατικό ζευγάρι και το γεγονός του χωρισμού του Musk έγινε γρήγορα viral πυροδοτώντας έναν καταιγισμό από αστείες αντιδράσεις και memes στο Twitter.

Το βιογραφικό του Elon Musk

Ο Elon Musk είναι επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Νότια Αφρική και με νοτιοαφρικανική, καναδική και αμερικανική υπηκοότητα, καθώς και μηχανικός και εφευρέτης.

Ο Μασκ είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικής ανάπτυξης για την εταιρεία διαστημικής τεχνολογίας SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός Διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων και ενεργειακών συστημάτων Tesla, Inc. (πρώην Tesla Motors), και πρόεδρος της εταιρείας φωτοβολταϊκών συστημάτων SolarCity. Είναι επίσης ιδρυτής της εταιρείας Neuralink, που διερευνά τη συμβίωση ανθρώπου-τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και της εταιρείας συστημάτων διάνοιξης σηράγγων The Boring Company, ενώ ξεκίνησε την επιχειρηματική του καριέρα ως συνιδρυτής

των εταιριών Zip2 και PayPal. Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες του, έχει επίσης οραματιστεί ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας με την ονομασία Hyperloop, έχει προτείνει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος με ηλεκτρική προώθηση, καθώς επίσης είναι και ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της εξερεύνησης και αποίκισης του πλανήτη Άρη.

Στα μέσα Ιανουαρίου 2021, ο Μασκ έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, εκθρονίζοντας τoν διευθύνοντα σύμβουλο της Amazon, Τζεφ Μπέζος. Η περιουσία του εκτιμάται ότι αγγίζει πλέον τα 203 δισ. δολ., σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg’s Billionaires Index, ενώ η συνολική περιουσία του Μπέζος κινείται περίπου στα 183 δισ. δολ. Τον Μάρτιο του 2020, η περιουσία του Μασκ είχε εκτιμηθεί περίπου στα 24,6 δις δολ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις