Ένα σκληρό μήνυμα έστειλε στο δικαστήριο η μητέρα μιας 18χρονης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε, καθώς εμφανίστηκε με ένα μπλουζάκι στο οποίο αποτυπώνεται το ακρωτηριασμένο σώμα της κόρης της.

«Ήταν οδυνηρό να δείξω αυτές τις εικόνες, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή» δήλωσε η Alessandra Verni, η οποία ζητά Δικαιοσύνη για την κόρη της τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο καταδικασμένος δολοφόνος και έμπορος ναρκωτικών, Innocent Oseghale, άσκησε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση, καθώς αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού που του αποδόθηκε, επιδιώκοντας μείωση της ισόβιας ποινής που του επιβλήθηκε.

Ο ίδιος, ωστόσο, σκότωσε τη 18χρονη Pamela Mastropietro και, στη συνέχεια, διαμέλισε το κορμί της, στις αρχές του 2018.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού δίνει μια δύσκολη μάχη με το σύστημα Dικαιοσύνης από το 2018, καθώς οι καθυστερήσεις και οι εφέσεις εμπόδισαν να δοθεί ένα τέλος μετά τον τεμαχισμό και τη δολοφονία της κόρης της.

Η μητέρα δήλωσε ότι «δεν μπορούσε να το αντέξει άλλο» και «εξερράγη» από θυμό, μετά αναβολή που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης για τις 22 Φεβρουαρίου και, έτσι, τύπωσε τις εικόνες φρίκης για να αντιμετωπίσει τον δολοφόνο του παιδιού της.

«Πηγαίνω για ύπνο κάθε βράδυ για να ονειρευτώ την Pamela» λέει στη La Stampa. «Γι’ αυτό έδειξα αυτήν τη φωτογραφία» εξηγεί.

«Έπειτα από πέντε χρόνια, χάνω την πίστη μου στη Δικαιοσύνη. Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αφύπνισης. Αναρωτιέμαι ποιο είναι το νόημα της της νέας δίκης, της αμφισβήτησης της σεξουαλικής βίας που άσκησε, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να λάβει μειωμένη ποινή. Μήπως δεν άσκησε αρκετή βία ώστε να αξίζει ισόβια κάθειρξη;».

Η μητέρα της Mastropietro παρευρέθηκε στο εφετείο της Περούτζια, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, φορώντας ένα μπλουζάκι που έδειχνε τις φρικιαστικές εικόνες του σώματος της κόρης της.

Οι φωτογραφίες στο μπλουζάκι δεν είχαν μέχρι στιγμής κοινοποιηθεί στο κοινό.

Η La Stampa ανέφερε ότι επρόκειτο για εικόνες αυτοψίας, οι οποίες ελήφθησαν από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

«Όποιος είδε αυτές τις εικόνες ήξερε ότι αν δημοσιοποιούνταν, θα ταρακουνούσαν συνειδήσεις» τόνισε η γυναίκα.

Αυτό που ζητά είναι τα δικαστήρια να επιβεβαιώσουν την ισόβια κάθειρξη του δολοφόνου του παιδιού της.

Ο Νιγηριανός ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι η Mastropietro πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Ωστόσο, η νεκροψία έδειξε ότι πέθανε λόγω διαδοχικών μαχαιρωμάτων στην κοιλιακή χώρα. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το σώμα της διαμελίστηκε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις