Βρισκόμαστε στην την τελική ευθεία του MasterChef 4 , του ριάλιτι μαγειρικής που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές από την Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη και οι αποχωρήσεις των παικτών διαδέχονται η μία την άλλη.Να σημειωθεί ότι ο μεγάλος τελικός του Masterchef 4 είναι προγραμματισμένος για τις 17 Ιουνίου, όπου σύμφωνα με τις διαρροές ο Σταύρος και ο Σταυρής θα αναμετρηθούν για τις 50.000 ευρώ και είναι η πρώτη φορά για φέτος που αλλάζουν οι κανόνες του διαγωνισμού και επισπεύδονται οι αποχωρήσεις. Μία ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα στο Masterchef μόλις τελείωσε, με τη Μαριάννα να έχει αποχωρήσει, ενώ αναμένουμε δύο ακόμη αποχωρήσεις. Το Masterchef, όπως τονίζουν με κάθε ευκαιρία οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, φέτος παίζεται αλλιώς

Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμέντη οι διαγωνιζόμενοι είναι πλέον 8, ωστόσο μετά το τέλος της ομαδικής θα αποχωρήσουν δύο ακόμη υποψήφιοι MasterChef. Τα πράγματα δυσκολεύουν αφού για ακόμα μια φορά οι κριτές έχουν αποφασίσει να περάσουν δια πυρός και σιδήρου τους φετινούς διαγωνιζόμενους, μέχρι να βρεθεί ο νέος μάγειρας ή μαγείρισσα, που θα φέρει επάξια τον τίτλο Master Chef 4!

Στο αποψινό επεισόδιο οι κριτές θα ανακοινώσουν τη νικήτρια ομάδα, ενώ παράλληλα δύο παίκτες από αυτή θα αποχωρήσουν. Η ομάδα που πρόκειται να ηττηθεί θα είναι η κόκκινη, ενώ από το MasterChef πρόκειται να αποχωρήσουν η Μάρλεν και ο Διονύσης. Κάτι που σημαίνει πως φτάνουμε στην τελική εξάδα του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η εβδομάδα που πέρασε είχε τρεις αποχωρήσεις και αρκετά κλάματα αλλά και σκληρές δοκιμασίες με απίστευτες προκλήσεις, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό, και η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Ποιοι είναι οι παίκτες που θα συνεχίσουν; Σταύρος, Σταυρής, Δημήτρης, Μαρία, Γιώργος και Τζον, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει θα βρίσκονται στην τελική εξάδα του Masterchef, καθώς στο αποψινό επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας θα μάθουμε την απόφαση των κριτών μετά από τη δοκιμασία με τον τοίχο.