ΑΕΚ: Επίσημη πρόταση σε παίκτη που κοστολογείται στα 7.000.000 ευρώ!
Η Ένωση, σύμφωνα με μέσα της Ουγγαρίας, θα καταθέσει την πρώτη επίσημη πρόταση της σε παίκτη της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Η κακή χρονιά της ΑΕΚ δεδομένα της έχει δημιουργήσει μεγάλη ζημιά και στο ευρωπαϊκό καλοκαίρι της. Η Ένωση θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον Β’ προκριματικό του Conference League, δηλαδή 24 Ιουλίου και 31 Ιουλίου. Σε ένα καλοκαίρι που πρέπει να κάνει τα... πάντα, δηλαδή τρεις προκρίσεις, για να μπει στο League Stage και με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα να δημιουργεί μία νέα ομάδα σχεδόν από το... μηδέν. Και γνωρίζοντας ότι θα είναι καταστροφή μία δεύτερη σερί χρονιά χωρίς Ευρώπη.
Σε αυτή την κλήρωση θα είναι ισχυρή η ΑΕΚ και πιθανότατα με αντίπαλο που θα είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Το πρωί της κλήρωσης στις 18 Ιουνίου θα γίνει ο διαχωρισμός σε έξι λογικά υπογκρούπ των δέκα ή δώδεκα ομάδων με τις μισές να είναι ισχυρές και τις υπόλοιπες ανίσχυρες. Όπως είναι φυσικό, η Ένωση θέλει να ενισχυθεί και ο Ριμπάλτα έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες του κινήσεις. Σύμφωνα με το «bolanews.co» οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον ισραηλινό σύλλογο για τον Κινγκς Κάνγκουα, τον μέσο από την Γκάμπια που αγωνίζεται στην Χάποελ Μπερ Σεβά.
Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως οι εμφανίσεις του 26χρονου έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, ενώ και η Φερεντσβάρος έχει καταθέσει προσφορά που όμως δεν ξεπερνάει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα οι Ισραηλινοί δεν έχουν σκοπό να τον πουλήσουν για λιγότερο από 7 εκατομμύρια, με τον Κάνγκουα να έχει συμβόλαιο έως το 2028 με την Μπερ Σεβά.