Αναστάτωση σε πτήση από Νάξο για Αθήνα - Ένδειξη για φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους της Olympic Air
Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Με νέο αεροπλάνο θα μεταβούν στον προορισμό τους.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο της Νάξου όταν ένα αεροπλάνο της Olympic Air που εκτελούσε την πτήση για Αθήνα, παρουσίασε βλάβη και φωτιά σε κινητήρα κατά την απογείωση.
Σχετικά με την πτήση ΟΑ 017 από Νάξο για Αθήνα, η AEGEAN ενημερώνει ότι στην πτήση ΟΑ 017 που εκτελείται από την Olympic Air, από την Νάξο με προορισμό την Αθήνα με 45 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, λίγο μετά την απογείωση παρουσίασε ένδειξη φωτιάς σε έναν κινητήρα του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με τις εταιρικές διαδικασίες, ο κυβερνήτης αποφάσισε την επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Νάξου και ενημέρωσε το αεροδρόμιο για τα κατάλληλα μέτρα.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε, ο κυβερνήτης ενεργοποίησε προληπτικά τη διαδικασία εκκένωσης και ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η αποβίβαση των επιβατών.
Η εταιρεία στέλνει νέο αεροσκάφος προκείμενου οι επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους.