Απίθανο: Δύο παίκτες αποβλήθηκαν επειδή τράβηξαν τα μαλλιά του ίδιου αντιπάλου
Το απίστευτο περιστατικό στο Αντίγκουα και Μπαρμπούντα – Ανγκουίλα, με δύο αποβολές για τα... dreadlocks του ίδιου παίκτη.
Η Αντίγκουα και Μπαρμπούντα επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Ανγκουίλα για το CONCACAF Nations League, όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερο πλάνο εξαιτίας ενός απίθανου περιστατικού.
Δύο ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα για ακριβώς την ίδια παράβαση, έχοντας ως... κοινό παρονομαστή τον ίδιο αντίπαλο και τα εντυπωσιακά μαλλιά του! Πρωταγωνιστής ήταν ο Ένταν Σίπιο της Ανγκουίλα, ο οποίος αγωνίζεται με το Νο10 και διαθέτει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τα dreadlocks του είναι τόσο μακριά που φτάνουν μέχρι τους αστραγάλους του.
Για να μπορεί να αγωνίζεται χωρίς να περιορίζεται στις κινήσεις του, ο Σίπιο έχει επινοήσει έναν ιδιαίτερο τρόπο. Δένει τα μαλλιά του σε μια ειδική ζώνη γύρω από τη μέση του, ώστε να μην τον εμποδίζουν όταν τρέχει ή αλλάζει κατεύθυνση.
Ο διεθνής της Ανγκουίλα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 68ο λεπτό και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε άθελά του ο... πρωταγωνιστής ενός σπάνιου περιστατικού.
Ο Γκριν της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα τράβηξε τα dreadlocks του Σίπιο, με τον διαιτητή να τον αποβάλλει απευθείας. Το απίθανο, όμως, ήταν πως το ίδιο ακριβώς συνέβη και στις καθυστερήσεις.
Ο Νάιτ υπέπεσε στην ίδια παράβαση, τραβώντας και εκείνος τα μαλλιά του Σίπιο, με αποτέλεσμα να αντικρίσει επίσης την κόκκινη κάρτα. Έτσι, η Αντίγκουα και Μπαρμπούντα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δύο λιγότερους παίκτες, έχοντας δει δύο ποδοσφαιριστές της να αποβάλλονται για τον ίδιο ακριβώς λόγο: τα... dreadlocks ενός αντιπάλου!