Θα είναι για παράδειγμα προσκεκλημένη η μητέρα του Παύλου Φύσσα αλλά και του Θάνου Αξαρλιάν. Από αθλητές η Σοφία Μπεκατώρου λόγω του κινήματος #me too πού ίδια ξεκίνησε στην Ελλάδα. Σε μία δύσκολη συγκυρία με μία δύσκολη επικαιρότητα λόγω της πανδημίας.

Πάλι καλά που θα έρθει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αύριο από το Μιλγουόκι να ξανασκάσει λίγο το χειλάκι μας. Προλαβαίνει πάντως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να τον καλέσει στην αυριανή 47η γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Το 2013 ο Γιάννης Αντετοκούμπο πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου όπου συνάντησε τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λίγο πριν φύγει για το NBA και με αφορμή την, με κόπους και βάσανα, απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας

Δεν είναι μόνο η κατάκτηση του NBA είναι και η στάση του για τα όσα έκανε για το κίνημα Black life matters το προηγούμενο διάστημα και όσα πρεσβεύει αυτός ο παλήκαρος. Με αυτό τον τρόπο θα τιμηθούν χιλιάδες μετανάστες που δίνουν καθημερινά τον αγώνα επιβίωσης στην επικράτεια της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός είχε φορέσει μία φανέλα Αντετοκούμπο ώστε να εκφράσει τη στήριξή του στον αδερφό του Γιάννη, Θανάση είχε δεχτεί ρατσιστική επίθεση μέσα στο γήπεδο.

Και ουσιαστικό νόημα θα είχε, και θα μπορέσουν όλοι να τον χαιρετήσουν αφού ήδη όπως μαθαίνω έχουν “σπάσει” το τηλέφωνο του για μία συνάντηση. Μια ιδέα ρίχνω…. Προλαβαίνετε κ. Σακελλαροπούλου. Μη σας πω ότι είναι και υποχρεωτικότητα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις