Εργασίες συντήρησης στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ - Έρχονται εκτεταμένες ανακαινίσεις
Στόχος είναι η ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των φοιτητριών και των φοιτητών.

Στόχος είναι η ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των φοιτητριών και των φοιτητών.
Το Ίδρυμα αναγνωρίζει τη μακρόχρονη προσφορά τους στην εκπαίδευση και την έρευνα σε μια εκδήλωση την Πέμπτη 28 Αυγούστου, στις 20:30, στην Αίθουσα Τελετών.
Τι έδειξε η κατάταξη «Webometrics Ranking Web of Universities», όχι μόνο για την νοτιοανατολική Ευρώπη, αλλά για τα πανεπιστήμια παγκοσμίως.
Ο θάνατός του σκόρπισε έντονη θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Οι αδέσποτες και μη περιορισμένες δεσποζόμενες γάτες, έχουν συμβάλλει στην εξαφάνιση τουλάχιστον 63 ειδών άγριας ζωής μέχρι σήμερα, λένε οι ειδικοί
Εργάζονται εθελοντικά σε Κέντρα Υγείας τα οποία βρίσκονται σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς – Σε ποιες περιοχές.
Ξεκινά να λειτουργεί στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.
Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα και πραγματοποιήθηκε με μυστική ψηφοφορία και ηλεκτρονικά.
Στη σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή πρύτανη απαιτείτο από τον νόμο πλειοψηφία οκτώ ενδεκάτων (8/11) των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης.
Μια ομάδα πέντε νέων ετοιμάζεται να «απογειώσει» το φοιτητικό κάμπινγκ του ΑΠΘ στο Ποσείδι.
Διευκρινίσεις παρέχονται σε απαντητική επιστολή του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
Απευθύνεται στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.
Η διαδικασία εκλογής πρύτανη θα επιστρέψει στο υφιστάμενο 11μελες Συμβούλιο Διοίκησης, το οποίο είχε εκλέξει τον Χαράλαμπο Φείδα τον Φεβρουάριο του 2024.
Η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.
Σε διεπιστημονικά όσο και ξενόγλωσσα προγράμματα – Οι τομείς που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης απέτισε φόρο τιμής στην 19χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή στην τραγωδία των Τεμπών.
Πώς έπεισε τον σπουδαίο Δημήτρη Παντερμαλή να παρουσιάσει τα αγάλματα δίπλα στους αγίους εκκλησίας στην Επισκοπή - Η δυνατή φιλία με τον γιο του φούρναρη.
Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση της νέας κατάληψης στο Στέκι Φυσικού.
Δεν εντοπίστηκαν καταληψίες στο σημείο για να προβάλουν αντίσταση.
Η 32χρονη έκανε χρήση ηρωίνης και κατανάλωσε μπύρα, ήπιε πενήντα χάπια για νευρολογικές παθήσεις, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.