Τόσο το διαμέρισμα όσο και η DBX 130 William Adjaye Special Edition έχουν αποκλειστικά στοιχεία, από τον συγκεκριμένο αρχιτέκτονα.

Ο Sir David Adjaye είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό ολόκληρου του κτηρίου με τη ρετρό εμφάνιση εξωτερικά και τους πολύ μοντέρνους και πολυτελείς εσωτερικούς χώρους των συνολικά 242 κατοικιών. Το κτήριο έχει ύψος 244 μέτρα και μετρά 66 ορόφους.

Οι πέντε πλήρως επιπλωμένες αποκλειστικές κατοικίες που συνδυάζονται με την DBX, βρίσκονται στον 59ο και τον 60ο όροφο του κτηρίου. Κάθε διαμέρισμα έχει μοναδική διακόσμηση, αξεσουάρ, χειροποίητα υλικά, υφάσματα, αλλά και έπιπλα από τη φημισμένη Aston Martin Home Collection από τον Ιταλό κατασκευαστή Formitalia.

Μεταξύ των δωματίων, υπάρχει και ένα μια παιχνιδοκονσόλα – προσομοιωτής, για να περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα.

Όσον αφορά την ειδική έκδοση της DBX που παρέχεται χωρίς έξτρα χρέωση με κάποιο από τα 5 αυτά διαμερίσματα, διαθέτει και αυτή μοναδικά στοιχεία στο εσωτερικό της.

Σε αυτό κυριαρχούν οι πράσινες δερμάτινες επενδύσεις, οι οποίες συνδυάζονται με διακοσμητικά από πραγματικό γκρι μάρμαρο Pietra D’Avola και με επενδύσεις ξύλου Satin Walnut.

Συγκεκριμένα διατίθενται δύο ρετιρέ με τιμή 11.500.000 δολάρια για το ένα και 10.500.000 δολάρια για το άλλο, καθώς και τρία διαμερίσματα στις τιμές των 10.000.000, 5.985.000 και 3.985.000 δολαρίων αντίστοιχα. Αντιλαμβάνεστε από τις τιμές ότι ένα δώρο… αντέχεται για τους κατασκευαστές.