Χαλκιδική: Μυστήριο με την εξαφάνιση 7χρονης στη θάλασσα - Βρέθηκε 5 χιλιόμετρα μακριά
Ο πρώτος που παρατήρησε την εξαφάνιση της ανήλικης ήταν ο ναυαγοσώστης της παραλίας και άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Σε επιχείρηση εντοπισμού ενός 7χρονου κοριτσιού προχώρησαν οι Αρχές τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (23/6) στη Χαλκιδική, όταν τα ίχνη της ανήλικης με καταγωγή από τη Γεωργία χάθηκαν την ώρα που βρισκόταν στη θάλασσα, στην παραλία του Αγίου Μάμαντος.
Ο ναυαγοσώστης της παραλίας, ήταν ο πρώτος που διαπίστωσε κάτι δεν πήγαινε καλά αφού το κορίτσι χάθηκε από το οπτικό του πεδίο. Έτσι άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης.
Οι έρευνες ξεκίνησαν στην ευρύτερη περιοχή από ένα περιπολικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος, μία ιδιωτική σωστική λέμβο, ένα θαλάσσιο μοτοποδήλατο, ενώ ενημερώθηκε και το δίκτυο εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προς παροχή συνδρομής.
Εν τέλει, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέων Μουδανιών εντόπισαν την επτάχρονη, καλά στην υγεία της, επί της ακτής σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το σημείο που είχε χαθεί.
Στη συνέχεια, στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας παρέλαβε την ανήλικη προκειμένου να παραδοθεί στην μητέρα της.