Χάρης Δούκας: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη
«Σε λίγες ημέρες θα υποδεχόμασταν τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Τεχνόπολη, για να γιορτάσουμε μαζί τα 33 χρόνια της μουσικής του διαδρομής.»
Με μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποχαιρέτησε ο δήμαρχος Αθηνών Χάρης Δούκας, τον Γιώργο Μαζωνάκης, ο οποίος έφυγε από την ζωή σήμερα 09 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 54 ετών, μετά από ανακοπή καρδίας στο νοσοκομείο «Ελπίς» και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.
Ο Χάρης Δούκα έγραψε στην ανάρτηση του χαρακτηριστικά: «Σε λίγες ημέρες θα υποδεχόμασταν τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Τεχνόπολη, για να γιορτάσουμε μαζί τα 33 χρόνια της μουσικής του διαδρομής. Αποχαιρετούμε έναν νέο άνθρωπο, έναν αυθεντικό καλλιτέχνη που άφησε το δικό του, ανεξίτηλο αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι.» Κλείνοντας ο δήμαρχος έγραψε: «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους ανθρώπους του.»
Δείτε την ανάρτηση: