Ακύρωσαν την εμφάνισή τους στο Rockwave Festival 2021 οι Deep Purple. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως «Λόγω των τρεχουσών και απρόβλεπτων περιστάσεων, με θλίψη οι Deep Purple αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στο Rockwave festival που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου 2021». Συνεχίζουν δε λέγοντας πως «Η απόφαση ακύρωσης της εμφάνισης ήταν πολύ δύσκολη και κάτι που οι Deep Purple θα προσπαθούσαν πάντα να αποφύγουν. Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα και ελπίζουμε να εμφανιστούμε στην Ελλάδα το 2022. Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την υποστήριξή σας».

Μετά από αυτή την εξέλιξη η εταιρεία έβγαλε σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι λόγω των συνθηκών εξετάζεται εκ νέου η διεξαγωγή της διοργάνωσης. «Λόγω των επικρατούμενων συνθηκών, οι οποίες παραμένουν πέρα από τον έλεγχό μας, το Rockwave festival επανεξετάζει το πρόγραμμα του φεστιβάλ και ζητά την ευγενική κατανόηση του κοινού και των κατόχων εισιτηρίων».

Τα εκδοθέντα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για την ημέρα διεξαγωγής του festival και παράλληλα δίνεται η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού σημειώματος (voucher) στους κατόχους εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν σε αυτό. »Θα επανέλθουμε σύντομα με διευκρινίσεις που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://www.rockwavefestival.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η εμφάνιση προπατόρων της hard rock – heavy metal μουσικής είχε προγραμματιστεί φέτος, για να γιορτάσουν μαζί με το ελληνικό κοινό τα 25α γενέθλια του μεγαλύτερου φεστιβάλ της χώρας στο Terra Vibe στη Μαλακάσα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις