Ελιά, η ψυχή της ελληνικής γης
Από τη Μάνη ως την Κρήτη, οι ελληνικές ελιές καλλιεργούνται σε δεκάδες ποικιλίες που συνεχίζουν μια παράδοση αιώνων.
Από τη Μάνη ως την Κρήτη, οι ελληνικές ελιές καλλιεργούνται σε δεκάδες ποικιλίες που συνεχίζουν μια παράδοση αιώνων.
Ειδικά στην Ανατολική Κρήτη, αρκετές χιλιάδες ελαιόδενδρα θα χρειαστούν χρόνια για να επανέλθουν σε πλήρη παραγωγή.
Βελτίωση της άρδευσης, επιλογή νέων ποικιλιών, μεταφορά καλλιεργειών μελετούν οι ειδικοί της ελιάς για να σώσουν την παραγωγή ελαιολάδου.