Η United Airlines επανεκκίνησε την ημερήσια και απευθείας εποχική σύνδεσή της μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/Νιούαρκ.

Οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες έως τις 29 Οκτωβρίου, ενώ από τον επόμενο μήνα ξεκινά και η ημερήσια, απευθείας, εποχική πτήση της United προς την Ουάσινγκτον D.C., με ημερομηνία έναρξης τις 7 Μαΐου 2022.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Αθήνα το 2022 με την επανεκκίνηση των απευθείας πτήσεων από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ,» δήλωσε ο Bob Schumacher, Director Sales της United. «Με την επιστροφή των πτήσεων προς τη Νέα Υόρκη και από τον επόμενο μήνα προς την Ουάσινγκτον D.C., οι πελάτες μας στην Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν από τις απευθείας συνδέσεις στις ΗΠΑ, καθώς επίσης και από ένα ασυναγώνιστο δίκτυο προορισμών από τους κόμβους της United στα αεροδρόμια New York / Newark και Washington Dulles, τα οποία προσφέρουν βολικές, απευθείας συνδέσεις σε περισσότερους από 95 προορισμούς σε όλη την αμερικανική ήπειρο.

Με αρχή από το Μάιο, και οι 2 πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 787 Dreamliner, προσφέροντας στο κοινό κορυφαία ποιότητα και άνεση, προσφέροντας τη σουίτα United Polaris και την καμπίνα επιβατών United Premium Plus». «Είμαστε ξανά… “Re-United” και το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Καλωσορίζουμε τη United Airlines στην Αθήνα, με καθημερινές και απευθείας, εποχικές πτήσεις τόσο προς τη μητροπολιτική Νέα Υόρκη από σήμερα, όσο και προς την Ουάσινγκτον, την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, από τον επόμενο μήνα», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

«Ακόμα και μέσα στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών επέδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα και παραμένει ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς και σημαντικές αγορές μας, με σημαντικό ρόλο σε αυτό να διαδραματίζει πάντα η μεγάλη και δραστήρια ελληνοαμερικανική κοινότητα. Ευχόμαστε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν στη United και παραμένουμε στο πλευρό του αεροπορικού συνεργάτη μας καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται από την αγορά της Αθήνας!», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών United Airlines: (ATH) – New York/Newark (EWR)

Πτήση

Από

Προς

Αν/ση

Άφιξη

Συχνότητα

Αεροσκάφος

Διάρκεια Δρομολογίου

UA125

ATH

EWR

12:15

16:15

Καθημερινά

Boeing 767-400

Boeing 787-10 (from 7 May)

3 Απρ – 28 Οκτ 2022

UA124

EWR

ATH

17:15

10:10 +1

Καθημερινά

Boeing 767-400

Boeing 787-10 (from 6 May)

1 Απρ – 29 Οκτ 2022

Όλες οι ώρες είναι τοπικές και υπόκεινται σε ενδεχόμενες αλλαγές

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ATH) – Washington Dulles International Airport (IAD)

Η πτήση της United από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη / Νιούαρκ πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή με αεροσκάφος Boeing 767-400, με 39 United PolarisSM business, 70 Economy PlusSM, και 131 economy θέσεις. Από τις 7 Μαΐου 2022, η πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 787-10 Dreamliner aircraft, με 44 business class θέσεις “United Polaris”, με αυτόνομη πρόσβαση, 21 United Premium Plus, 54 Economy PlusSM και 199 economy θέσεις.

Πτήση

Από

Προς

Αν/ση

Άφιξη

Συχνότητα

Αεροσκάφος

Διάρκεια Δρομολογίου

UA983

ATH

IAD

11:50

15:45

Καθημερινά

Boeing 787-8

7 May – 30 September 2022

UA982

IAD

ATH

17:10

09:55 +1

Καθημερινά

Boeing 787-8

6 May – 29 September 2022

Όλες οι ώρες είναι τοπικές και υπόκεινται σε ενδεχόμενες αλλαγές

Η πτήση της United από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Washington Dulles θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner, με 28 business class θέσεις “United Polaris”, με αυτόνομη πρόσβαση, 21 United Premium Plus, 36 Economy Plus και 158 economy θέσεις.

Η επαναστατική σχεδίαση του Dreamliner προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά αυξημένης άνεσης, όπως μεγάλα παράθυρα, ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο πάνω από τη θέση και μοντέρνο LED φωτισμό που εξομοιώνει πλήρως την ημέρα – βοηθώντας τους επιβάτες να ρυθμίσουν το «εσωτερικό ρολόι» τους κατά την υπερατλαντική πτήση. Επιπρόσθετα, το χαμηλότερο υψόμετρο καμπίνας, ο καθαρότερος εξαερισμός και η πιο ομαλή κίνηση επιτρέπουν στους επιβάτες να νιώθουν ξεκούραστοι κατά την άφιξη.

Η United Polaris business class συνιστά μια premium ταξιδιωτική εμπειρία που δίνει προτεραιότητα στην ξεκούραση και στην άνεση, περιλαμβάνοντας ποιοτική διατροφή κατά τη διάρκεια της πτήσης, premium kit προσφορών, καθώς και εντελώς επίπεδα κρεβάτια.

Η United στην Ελλάδα

Η United συνδέει με καλοκαιρινές εποχικές πτήσεις την Ελλάδα από το 2016. Επιπρόσθετα στη νέα εποχική πτήση από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Washington Dulles που ξεκίνησε το 2021, η United προσφέρει την εποχική καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Newark. Οι πελάτες της United στην Ελλάδα μπορούν να κλείσουν την πτήση τους μέσω του united.com ή επικοινωνώντας με τις κρατήσεις της United / Δευτέρα έως Παρασκευή / 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. στον αριθμό 00800 44143592 (χωρίς διεθνή χρέωση), 210 3002697 (από κινητό), ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.

Η United στη Νέα Υόρκη / Νιούαρκ

Τοποθετημένο σε απόσταση μόλις 14 μίλια από το Μανχάταν, το αεροδρόμιο Newark Liberty International προσφέρει την ταχύτερη επίγεια σύνδεση με πολλά σημεία στην πόλη, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του AirTrain προς το New York Penn Station στο κέντρο του Μανχάταν με διαδρομή μικρότερη των 30 λεπτών.

Η United στο Washington Dulles

Η United πραγματοποιεί περισσότερες από 200 καθημερινές πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς στις ΗΠΑ και διεθνώς, από τον κόμβο της στο αεροδρόμιο Washington Dulles.Το αεροδρόμιο Washington Dulles λειτουργεί ως η διεθνής πύλη εισόδου στην αμερικανική πρωτεύουσα, με τη United να εξυπηρετεί 19 διεθνείς πρωτεύουσες και 27 χώρες το καλοκαίρι του 2022.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις