Έξαλλη η Τσιμτσιλή με την κυβέρνηση: «Όταν θέτεις τελεσίγραφο να είσαι έτοιμος να το τηρήσεις»
«Αυτό που δεν πήγαινε καλά στο μπάσκετ, το έβλεπαν όλοι και έκαναν ότι δεν υπάρχει» σημείωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day».

Τη δυσαρέσκειά της για την κίνηση του Γιάννη Βρούτση να ρίξει νερό στο κρασί του και να μην επιμείνει στην κοινή παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τετάρτης (4/6).
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «Happy Day», όταν η συζήτηση πήγε στην υπόθεση της αναβολής των τελικών της Basket League, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τις δηλώσεις Βρούτση πως δεν είναι προαπαιτούμενη η κοινή παρουσία των ιδιοκτητών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο γραφείο του.
Η κουβέντα ξεκίνησε με την ατάκα του Δήμου Βερύκιου, ο οποίος σημείωσε πως «γίνεται μια προσπάθεια ώστε να μην σταματήσει το πρωτάθλημα, αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση αυτή».
Στο σημείο αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο, κάνοντας λόγο για «φιάσκο» της κυβέρνησης, ενώ εξέφρασε την απορία γιατί κάποιος να θέτει ένα τελεσίγραφο αν τελικά καταλήξει να κάνει πίσω.
«Αυτό που δεν πήγαινε καλά στο μπάσκετ, το έβλεπαν όλοι και έκαναν ότι δεν υπάρχει»
Αναφερόμενη στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, η παρουσιάστρια τόνισε πως «όταν είδε το φιάσκο της χθεσινής του πρότασης, είπε “ας προτείνουμε αυτό” κι αν δεν πετύχει αυτό, ας πούμε “θες να έρθεις εσύ αυτή την Παρασκευή, εσύ την άλλη”.
Όταν θες να πείσεις τον άλλον ότι αυτό που λες το κάνεις και έχεις πυγμή και έχεις αποφασίσει να βάλεις το μαχαίρι στο κόκαλο, θέτεις ένα τελεσίγραφο και λες ή θα έρθετε και οι δυο εδώ ή διακόπτω το πρωτάθλημα.
Έμενα μου έχουν μάθει στη ζωή μου και χωρίς να είμαι πολιτικός, ότι όταν θέτεις ένα τελεσίγραφο, είσαι έτοιμος να το τηρήσεις. Εννοείται πως κι εγώ δεν θέλω να διακοπεί το πρωτάθλημα αλλά μην πολώνεις κι εσύ το κλίμα αν δεν είσαι έτοιμος να τηρήσεις αυτό που λες.
Αυτό που δεν πήγαινε καλά στο μπάσκετ, το έβλεπαν όλοι και έκαναν ότι δεν υπάρχει. Δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια και να κωφεύεις επί μήνες, επί χρόνια και ξαφνικά να λες “θα έρθετε στο γραφείο μου ή διακόπτω το πρωτάθλημα”. Είναι σαν να ζούσες σε άλλη χώρα».