Γεροντιδάκης – Παπαδημητρίου ντύθηκαν γαμπρός και νύφη – Η εικόνα που έκλεψε τις εντυπώσεις
Μια σκηνή από τη νέα του σειρά ήταν αρκετή για να βάλει τη σύντροφό του στη θέση της νύφης, με εκείνη να μπαίνει αμέσως στο παιχνίδι.
Μια διαφορετική εκδοχή σκηνής από τη νέα σειρά «Κρίνο & Αγκάθι», στην οποία πρωταγωνιστεί, θέλησε να δώσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.
Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ο ηθοποιός δημιούργησε μια εικόνα στην οποία εμφανίζεται ως γαμπρός, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του ως νύφη τη σύντροφό του στην πραγματική ζωή, Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Η εικόνα δεν αποτελεί πραγματικό στιγμιότυπο από τη σειρά, αλλά μια AI εκδοχή της συγκεκριμένης σκηνής, με το ζευγάρι να εμφανίζεται σαν να πρωταγωνιστεί στον δικό του γάμο.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπήκε στο παιχνίδι, αναδημοσιεύοντας με χιούμορ τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και δείχνοντας παράλληλα τη στήριξή της στο νέο τηλεοπτικό βήμα του συντρόφου της.