Γιώργος Πατούλης: Οικογενειακό προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου - «Μας έδωσε δύναμη και ευλογία»
Ο Γιώργος Πατούλης αγκαλιά με τη Νάνσυ Κοίλου και τον γιο τους προσκύνησαν στην Παναγία της Τήνου.

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο στην Τήνο πέρασαν ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοίλου μαζί με τον γιο τους, συνδυάζοντας προσωπικές στιγμές με την οικογένειά τους και μια ιδιαίτερη επίσκεψη στο νησί. Το ζευγάρι, όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, επιλέγει να περνά ποιοτικό χρόνο με το μωρό τους, δημιουργώντας όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις. Αυτή τη φορά, η εξόρμηση στην Τήνο στάθηκε και ευκαιρία για προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας.
Ο Γιώργος Πατούλης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός με τη σύζυγό του στην αγκαλιά και το μωρό τους στο καρότσι, ευχαριστώντας για τη φιλοξενία και στέλνοντας τις ευχές του στους διαδικτυακούς του φίλους.
Η επίσκεψη στο νησί πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου για τη Γονιμότητα και την Υπογεννητικότητα, που διοργάνωσαν η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία.
Ο ίδιος έγραψε σχετικά: «Δεν ήταν δυνατόν να μην επισκεφτούμε, ώστε να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας. Η θερμή υποδοχή του πατέρα Γεωργίου, όπως πάντα, μας έδωσε δύναμη και ευλογία. Είθε η Παναγία μας να χαρίζει υγεία, ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο».