Άτομα που διαμένουν στην περιοχή της Καμάρας τοιχοκόλλησαν σε πολυκατοικίες και κάδους σκουπιδιών αφίσα ενημέρωσης με τίτλο: «Δύο λόγια στον επίδοξο βιαστής της Γειτονιάς».

Σύμφωνα με το sirma.info, το κείμενο υπογράφουν «οι γειτόνισσες» και αποτελεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς τον επίδοξο βιαστή της γειτονιάς.

Όπως γράφουν:

«Πρόσφατα σε μια γειτονιά του κέντρου της πόλης, κοπέλα δέχθηκε άγρια επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας της από άγνωστο άντρα. Είναι γνωστό ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τώρα, κάποτε ή πέρσι…

Από το μισογυνικό βλέμμα, το (-)ιστικό γέλιο, την άνεση με την οποία παραβιάζουν τα όρια μας, την καταδυνάστευση των επιθυμιών μας, από την τόσα χρόνια «εκπαίδευση» στον ανδρισμό, μέχρι τον ίδιο τον βιασμό, αναγνωρίζουμε μια κοινή διαδρομή: Οι βιαστές δεν είναι ράτσα ειδική, είναι άνδρες καθημερινοί.

Εμείς ως γυναίκες που κατοικούμε στο κέντρο, επιλέγουμε να μην κλείνουμε τα αυτιά μας σε τυχόν φωνές που μπορεί να ακουστούν κάποιο βράδυ, μεσημέρι ή και πρωί. Μόνο η επαγρύπνηση και η αλληλεγγύη μας αποτρέπουν τέτοια περιστατικά. Η ανοχή μας είναι μηδενική. Σε ψάχνουμε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις