Οι αστυνομικοί πήγαν στο Θριάσιο νοσοκομείο και προσπάθησαν να αποσπάσουν ουσιαστικές απαντήσεις τόσο για την μαυροντυμένη γυναίκα όσο και για τα κίνητρα της επίθεσης.

Έδειξαν στην Ιωάννα, σκίτσα, φωτογραφίες αλλά και screenshots από κάμερες  χωρίς η κοπέλα να αναγνωρίσει τη δράστιδα της επίθεσης στις 20 Μαΐου.

Η Ιωάννα επισήμανε επίσης στους αστυνομικούς ότι δεν διατηρεί εδώ και καιρό επικοινωνία με συγγενικό της πρόσωπο το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους υπόπτους.

Ουσιαστικά οι αστυνομικοί στο εξής καλούνται να αξιοποιήσουν τις δαιδαλώδεις λίστες που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάστε: Σήμερα κατάθεσή για νέο οπτικό υλικό και σάρωση των κεραιών κινητής

Ως γνωστόν, ο κύκλος των υπόπτων περιορίζεται σε τρία άτομα για τα οποία όμως αφενός δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τη φυσική τους παρουσία το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, αφετέρου ως προς τις περιγραφές δεν είναι δυνατόν μέχρι στιγμής να συνδεθούν με τη δράστιδα της επίθεσης.

Εκτιμάται λοιπόν ότι ενδεχομένως να υπάρχει ηθικός και φυσικός αυτουργός στο συγκεκριμένο έγκλημα.

Ενισχύσεις στους αστυνομικούς της Καλλιθέας

Σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr,  την ομάδα των αστυνομικών, που αρχικά ερευνούσε την υπόθεση, θα ενισχύσουν συνάδελφοί τους με μεγάλη εμπειρία σε υποθέσεις που σχετίζονται ακόμα και με την τρομοκρατία, προκειμένου να σπάσει ο γρίφος που δημιούργησαν οι δράστες της επίθεσης με το βιτριόλι.

Από που προμηθεύτηκαν το βιτριόλι

Στις περιπτώσεις τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων όπου το όπλο που χρησιμοποιούν οι δράστες (εν προκειμένω το βιτριόλι) είναι ιδιαίτερο, αναζητείται η πηγή προμήθειας του. Από την ανάλυση που έγινε στο συγκεκριμένο οξύ προκύπτει ότι το βιτριόλι δεν αγοράστηκε από κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα.

Εκτιμάται ότι έχει γίνει διαδικτυακή παραγγελία  χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα αυτό να έχει γίνει ακόμα και σε γειτονική χώρα. Ζητήθηκε λοιπόν η συνδρομή του σώματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να αναζητηθούν τα ίχνη των αναζητήσεων στο διαδίκτυο κάτι που σίγουρα θα πάρει χρόνο αλλά μπορεί να φέρει αποτελέσματα όπως συνέβη και στην υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής γυναίκας στη Θεσσαλονίκη που εξιχνιάστηκε πρόσφατα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις