Στη σχεδόν πλήρη εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι (στις 20 Μαΐου) εναντίον της 34χρονης λογίστριας στην Καλλιθέα έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ., όπως επιβεβαιώνει η εφημερίδα «Το Βήμα» (ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου). Η εν λόγω γυναίκα ανήκει στον ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Η γυναίκα φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνούνταν κι ο ίδιος ο εν λόγω άνδρας. Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR, οι Αρχές έχουν πλέον στην κατοχή τους μια ξεκάθαρη εικόνα για τη φιγούρα της, τη φωνή της αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησε από και προς το κέντρο της Αθήνας.

Βιτριόλι Ιωάννα: Αυτές είναι οι δύο βασικές ύποπτες – Το κινητό που «καίει» τη δράστιδα [vid]

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη της βασικής υπόπτου από σειρά πληροφοριών κι ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι. Επιπλέον, σημαντικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν από την ανάλυση κλήσεων στα σημεία εμφάνισης της 34χρονης (Καλλιθέα, Συγγρού στο ύψος του Φίξ, Ακαδημίας, Παγκράτι), τη μαρτυρία οδηγού ταξί κλπ.

Πρώτο μέλημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι τώρα η πλήρης ταυτοποίηση της εν λόγω γυναίκας αλλά κυρίως ο εντοπισμός κι η εξέτασή της.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστιδα είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Μιλώντας πάντως στο ΣΚΑΙ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δεν απέκλεισε στην υπόθεση να εμπλέκονται δύο άτομα σε ρόλους ηθικού και φυσικού αυτουργού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις