Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας. Μετά την προσαγωγή στην Ασφάλεια μιας 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας, ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τόνισε ότι «το μυαλό της δεν είχε πάει ποτέ στη συγκεκριμένη γυναίκα», καθώς την είχε δει 4-5 φορές στη ζωή της». Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Λύτρας ερωτήθηκε εάν πλέον επιβεβαιώνεται το σενάριο της ερωτικής αντιζηλίας, για να απαντήσει: «Πραγματικό γεγονός δεν υπάρχει- η Ιωάννα δεν γνωρίζει καν το τρίτο πρόσωπο, δεν τον έχει δει ποτέ».

Ο ίδιος τόνισε ότι στο δικαστήριο θα υποστηρίξει ότι η επίθεση πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς «με βάση τα ευρήματα σώθηκε παρά τρίχα». Πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με όσα είπαν οι γιατροί, αν καταπιείς μέρος του υγρού «τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πεθάνεις, άρα θεωρώ ότι αυτή που το έκανε το γνώριζε». Ο κ. Λύτρας επισήμανε ότι «πολλά από όσα ακούγονταν για την Ιωάννα δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα», βεβαιώνοντας ότι «ποτέ δεν άκουσε κάποιο ηχητικό». Συμπλήρωσε ότι η 34χρονη Ιωάννα έχει ενημερωθεί ότι «έχει προσαχθεί μια βασική ύποπτη και περιμένουμε. Αναλόγως θα ενημερωθεί η Ιωάννα».

Το κίνητρό της 35χρονης γυναίκας που προσήχθη το πρωί της Πέμπτης, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ερωτική αντιζηλία, ενώ στην έρευνα των Αρχών στο σπίτι της, βρέθηκε και η καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης, πέρα από την τηλεκάρτα και την περούκα.

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης, δήλωσε: «Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια της μέλλουσας να προσαχθεί, όχι ακόμη κατηγορούμενης. Θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της. Αποδέχτηκα την παράκληση της οικογένειας αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών».

«Μίλησα μαζί της μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Διαβάστε: Ποια είναι η 35χρονη, πώς ζούσε μετά την επίθεση και ποια η σχέση της με το θύμα

Διαβάστε: Βιτριόλι 35χρονη: Η ερωτική αντιζηλία και τα like στο facebook του θύματος


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις