Συγκλονισμένοι είναι γνωστοί και φίλοι της 35χρονης γυναίκας που θεωρείται η βασική ύποπτος της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος 34χρονης στην Καλλιθέα. Ήταν μια κοπέλα που δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα και μάλιστα οι φίλοι της μιλούν για ένα πρόσχαρο κορίτσι της ηλικίας της.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο γυναίκες έχουν καταγωγή από τον ίδιο νομό και μάλιστα γνωρίζονταν, αφού η φερόμενη ως ύποπτη εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο το οποίο είναι κοντά στην ασφαλιστική εταιρεία που εργάζεται η Ιωάννα και μάλιστα υπήρχε και συνεργασία μεταξύ τους.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η 35χρονη ήταν και διαδικτυακή φίλη του θύματος και είχαν και διαδραστική σχέση αφού έκαναν like η μια στην άλλη σε αναρτήσεις τους, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία του flash.gr.

Όσο για το το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ήταν λόγοι ερωτικής αντιζηλίας αφού η 35χρονη συνέδεσε τον χωρισμό από τον σύντροφό της-δικηγόρο στο επάγγελμα-με την Ιωάννα. Αυτό μάλιστα που έτρεφε το ασίγαστο μίσος της φερόμενης ως δράστριας με το θύμα είναι ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο πρώην σύντροφός της στα social media της Ιωάννας εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου, αποκαλύφθηκε το πρόσωπο της γυναίκας που φέρεται να πέταξε το βιτριόλι. Οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή μιας 35χρονης γυναίκας που παρουσιάζεται σαν βασική ύποπτος της υπόθεσης. Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

Κατέθεσε ο σύντροφος της βασικής υπόπτου

Η «πέτρα του σκανδάλου» , ο σύντροφος της 35χρονης που προσήχθη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα κατέθεσε στις Αρχές. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο άνδρας, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα, ενώ τόνισε ότι λανθασμένα η 35χρονη θεωρούσε ότι έμπαινε εμπόδιο στη σχέση τους. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει την πράξη της φερόμενης ως ύποπτης και δεν μπορεί να εξηγήσει τι μπορεί να ώθησε την 35χρονη να κάνει την πράξη αυτή στην 34χρονη με την οποία όπως φέρεται να είπε δεν είχε σχέσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις