Καρέ καρέ η συγκλονιστική στιγμή της επίθεσης όπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας. Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας εμφανίζεται η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης, φορώντας περούκα και καπαρντίνα, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει για να απομακρυνθεί από την περιοχή. Οι εικόνες έχουν καταγραφεί από το γραφείο της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση, στην Καλλιθέα. Το κλειστό κύκλωμα έχει καταγράψει την ίδια γυναίκα στις 19 Μαΐου, η οποία βρέθηκε στην περιοχή για κατόπτευση του χώρου ή ακόμη και για να κάνει την επίθεση, κάτι που όμως δεν έγινε εκείνη την ημέρα.

Η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης, που εμφανίζεται στο βίντεο που παρουσίασε “Το Πρωινό”, έχει καταγραφεί και την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι, να φορά την ίδια περούκα και την ίδια καπαρντίνα, να απομακρύνεται με ταχύτητα από το κτήριο της επίθεσης, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει ώστε να απομακρυνθεί από την Καλλιθέα.

Βίντεο με τη δράστιδα να τρέχει από το σημείο της επίθεσης με το βιτριόλι

Gepostet von Flash.gr Life am Freitag, 12. Juni 2020

Τι είπε η Ιωάννα όταν έμαθε την ταυτότητα της δράστιδος

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο ίδιος είπε στην Ιωάννα πως συνελήφθη η ύποπτη και της αποκάλυψε την ταυτότητά της, ενώ ανέφερε πως η Ιωάννα πάγωσε στο άκουσμα του ονόματος της ύποπτης. Μάλιστα, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί το πολύ πέντε φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ τον σύντροφό της δεν το είχε γνωρίσει ποτέ.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έμαθε ποια είναι. Στην αρχή της είπα ότι έγινε μια προσαγωγή και ύστερα της είπα ποια γυναίκα συνελήφθη και πάγωσε». Επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο σύντροφος της 35χρονης είχε κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook στην 34χρονη Ιωάννα και αυτή φαίνεται να ήταν η αφορμή. «Μιλάμε για μια όχι απλά ασήμαντη, αλλά απίστευτη αφορμή» σχολίασε ο συνήγορος της οικογένειας.

Σημειώνεται πως η 35χρονη κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την επίθεση με βιτριόλιστην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.Το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου 2020, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις