Διαλόγους αρκούντως ενδεικτικούς ανάμεσα στην 34χρονη Ιωάννα και την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι δημοσίευσε το δελτίο ειδήσεων του Star. Συγκεκριμένα, η πρώτη συνομιλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες έγινε το Νοέμβριο του 2018, όταν η 35χρονη ρώτησε την Ιωάννα αν τρέχει κάτι με τον Ν., με τον οποίο η ίδια τότε σχετιζόταν. Ο 40χρονος είχε κάνει αίτημα φιλίας στο facebook στην Ιωάννα κι εκείνη το είχε αποδεχθεί.

Ο διάλογος είναι ο εξής:

35χρονη: Γεια σου, είμαι η Ε. θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν.

Ιωάννα:Όχι βέβαια, μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχθηκα.

35χρονη: Εντάξει, γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.

Ιωάννα: Οκ.

35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;

Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω, έχω την αίσθηση ότι κοιτάει πολλές

Ο διάλογος της 34χρονης Ιωάννας με την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στο Messenger (πηγή:Star)

Gepostet von Flash.gr Life amFreitag, 12. Juni 2020


Μετά από μήνες, ο επιχειρηματίας της κάνει πάλι αίτημα φιλίας, η Ιωάννα το αποδέχεται και της στέλνει μήνυμα ότι είναι ελεύθερος και πώς δεν έχει σχέση με την 35χρονη

Η Ιωάννα δεν απαντά. Η 35χρονη παρακολουθεί στο facebook ποιος κάνει αίτημα φιλίας σε ποιον και ανακαλύπτει ότι η Ιωάννα είναι πάλι φίλη με τον επιχειρηματία. Το Star αποκάλυψε ότι η 35χρονη είχε παρακαλέσει συγγενικό της πρόσωπο Ιωάννας να μεσολαβήσει ώστε να σταματήσει η 34χρονη να μιλάει με τον επιχειρηματία.


Ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της κατηγορούμενης

Η φωνή της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, το Star παρουσίασε το ηχητικό της συνομιλίας της κατηγορούμενης στην εταιρεία ραδιοταξί, όταν εκείνη επιχειρεί να κλείσει το ραντεβού με το ταξί μια μέρα νωρίτερα. Φαίνεται να επιχειρεί να οργανώσει την επίθεση προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι δεν δίνει κάποιο δικό της τηλέφωνο, ενώ είναι εμφανές το άγχος στη φωνή της. Να σημειωθεί ότι η φωνή είναι αλλοιωμένη για την προστασία των προσωπικών δεδομένων της κατηγορουμένης.

Ακούστε το ηχητικό

Το Star παρουσίασε το ηχητικό της συνομιλίας της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι στην εταιρεία ραδιοταξί

Gepostet von Flash.gr amFreitag, 12. Juni 2020

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις