Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Εργαζόμενοι στην καθαριότητα και αστυνομικοί που κλήθηκαν σε σπίτι, έπειτα από παράπονα περιοίκων, αντίκρισαν τραγικές εικόνες διαβίωσης, αλλά και ένα μακάβριο εύρημα. Στο σπίτι, που βρίσκεται επί της οδού Πατρόκλου και είχε εικόνα σκουπιδότοπου, βρέθηκαν ένας σκελετός και ένα κρανίο, που όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση ανήκουν σε άνθρωπο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σπίτι αυτό ζούσαν μέχρι πριν από λίγα χρόνια ένας ηλικιωμένος με τους δύο γιους του. Μέσα στο σπίτι την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε ο 58χρονος γιος του ηλικιωμένου, που αγνοείται τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν τον 65χρονο αδελφό του.

Ο 58χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ανέφερε πως ο πατέρας τους, που διέμενε μαζί τους, αγνοείται. Το άτομο έχει συλληφθεί για απόπειρα εμπρησμού. Πλέον, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο τα οστά να ανήκουν στον πατέρα των ρακοσυλλεκτών.

Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως πρόκειται για ανθρώπινα οστά τα οποία μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προς περαιτέρω εξέταση ενώ ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε ψυχιατρικό κατάστημα. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκουν τα οστά τα οποία κρατούσε μέσα σε κουτί.

Eντοπίσθηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία της Βόνιτσας

Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα της 8ης Ιουνίου, η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, για τον εντοπισμό ανθρώπινων οστών στην παραλία «ΠΑΝΑΓΙΑ» Βόνιτσας. Άμεσα, στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν επί της ακτογραμμής, σκελετό αποτελούμενο από σπονδυλική στήλη, λεκάνη και κάτω άκρα, ενώ σε απόσταση δέκα μέτρων επί του Αιγιαλού εντοπίστηκε κρανίο. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, ενώ τα ανωτέρω οστά αφού περισυνελέγησαν, παραδόθηκαν στο Γ.Ν.Ν. Πρέβεζας προκειμένου να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας.

Όλες οι υποψίες αρχικά οδηγούσαν στο γεγονός ότι τα οστά ανήκαν σε γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί στην περιοχή, πριν την 24η Μαΐου, οπότε και είχαν εντοπιστεί τα ρούχα της σε βράχια σε άλλη ακτή της Βόνιτσας. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του PREVEZANEWS από τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται ότι τα οστά δεν ανήκουν σε γυναίκα αλλά σε άντρα. Οι ίδιες πληροφορίες επίσης κάνουν λόγο για παραμονή των οστών στη θάλασσα για μήνες, δηλαδή πολύ πιο πριν την εξαφάνιση της γυναίκας.

Έρευνες από το Λιμενικό στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή

Ενώ, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνονται στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Βέβαια, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και ακριβή αποτελέσματα θα προκύψουν με την ολοκλήρωση της νεκροψίας.

Στα πλαίσια των ερευνών, από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας έχει ζητηθεί και λήψη dna από συγγενικά πρόσωπα της γυναίκας. Εάν τελικά επιβεβαιωθούν, από το πόρισμα του ιατροδικαστή, οι παραπάνω πρώτες εκτιμήσεις, ότι δηλαδή τα οστά ανήκουν σε άντρα, τότε ανοίγει ένας νέος φάκελος στις αρχές οι οποίες θα κληθούν να ερευνήσουν μια νέα υπόθεση.