Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δεν εντοπίστηκαν άτομα στον χώρο αλλά βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως κράνη, πυροσβεστήρες και κοντάρια. Τα ευρήματα θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα.

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, η επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι στο κτήριο λειτουργούσε στρατηγείο διακίνησης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν αφενός ποιοι διέμεναν εκεί κι αφετέρου τι ακριβώς βρισκόταν εντός του κτηρίου, καθώς υπήρχε ενημέρωση -σύμφωνα με τη Μίνα Καραμήτρου- ότι το συγκεκριμένο οίκημα είχε μετατραπεί σε αποθήκη όπου έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες χώριζαν σε δόσεις και εν συνεχεία τις εμπορεύονταν στο κέντρο της Αθήνας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ είχε αποκλειστεί η ευρύτερη περιοχή. Θα ακολουθήσει η διαδικασία σφραγίσματος των κτηρίων, ενώ τα «ευρήματα» έχουν ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διεξαχθεί έλεγχος για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Το κτήριο στον αριθμό 56 της οδού Δερβενακίων, είχε καταληφθεί το 2015 από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι – τότε – ανέφεραν ότι ήθελα να στεγάσουν πρόσφυγες και μετανάστες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις