Πληθαίνουν οι καταγγελίες για απόπειρες απαγωγής ανηλίκων σε όλη τη χώρα. Μετά τη συγκλονιστική καταγγελία του 14χρονου, ότι δύο άνδρες προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα σε ένα φορτηγάκι και τη σύλληψη των δύο υπόπτων, ένα ακόμα ανήλικο αγόρι κατήγγειλε ότι παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής. Πρόκειται για έναν οχτάχρονο από την Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, ο οποίος φέρεται να είπε στους γονείς του ότι τρία άτομα προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα σε ένα λευκό βαν.

Σύμφωνα με το ileialive.gr, ο πατέρας του παιδιού, περιέγραψε όσα του μετέφεραν ο γιος και η σύζυγός του σχετικά με το περιστατικό και προσπαθεί και ο ίδιος να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Σοφιανός ανέφερε: «Μας μετέφεραν ότι έγινε προσπάθεια πριν το μεσημέρι, να αρπάξουν ένα αγοράκι ανήλικο, οχτώ χρονών, τον Δημητράκη, αλλά παρά την προσπάθεια των απαγωγέων ο μικρός ξέφυγε».

Ο πατέρας εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας πως ο ίδιος δεν πιστεύει πως οι τρεις ήθελαν να απαγάγουν το παιδί και προσανατολίζεται περισσότερο στην εκδοχή να ήθελαν να πάρουν το πατίνι του παιδιού. Όπως είπε, το παιδί τους είδε να ψάχνουν στα σκουπίδια για σίδερα, ενώ λίγο αργότερα ο 8χρονος είδε και πάλι το λευκό βαν με έναν εξ αυτών να του κάνει νόημα να πάει πιο κοντά. Θορυβημένος ο 8χρονος από τα τελευταία περιστατικά, που είδαν το φως της δημοσιότητας, έτρεξε με το πατίνι του στο σπίτι. Ο πατέρας εξέφρασε την άποψη πως αν ήθελαν να τον απαγάγουν θα το είχαν καταφέρει, καθώς το βαν πέρασε δίπλα από το παιδί τουλάχιστον μια φορά.

Ο δημοτικός σύμβουλος είχε διαφορετική άποψη: «Τώρα τελευταία, πολλά ύποπτα φορτηγάκια και βαν κυκλοφορούν. Μετά από μία ώρα με πληροφόρησαν κάποιοι κάτοικοι, ότι κυκλοφορούσαν τρεις μελαμψοί τύποι, με ένα βυσσινί βαν. Έχουμε προβληματιστεί όλοι πάρα πολύ, για το τι κρύβεται πίσω από αυτό το σκηνικό. Οι γονείς πρέπει να είναι σε εγρήγορση και εφιστώ την προσοχή τους να φυλάνε τα παιδιά τους. Κάποια μέτρα θα ληφθούν τώρα, γιατί έχουν ξεσηκωθεί και οι γονείς. Θα δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις