Το πολιτικό αμόκ του βουλευτού της ΝΔ συνεχίζεται προς πάσα κατεύθυνση δημιουργώντας πλέον σοβαρό θέμα στο κόμμα του, αν βεβαίως θέλει να λάβει σοβαρά υπόψη τις αντιδράσεις και τα λεγόμενα του Κ. Μπογδάνου.

Ύστερα από την παρουσία του στη ρατσιστική συγκέντρωση, σε «αρμονική συνεύρεση» με τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη κι αφού στοχοποίησε σε πρώτη φάση τη δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84, Ελευθερία Κουμάντου, κι εν συνεχεία προχώρησε σε καταγγελία μέλους της πολιτικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, η οποία επέφερε και τη σύλληψή του, ακολούθησε η απειλή προς τον τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Ήρθε και η δική σου ώρα…»

Μεταξύ των πολλές και ποικίλων αντιδράσεις που προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες εξ αιτίας των δηλώσεων του στα social media, τελευταία ήταν και αυτή του Νίκου Μπογιόπουλου, ο οποίος ανθολόγησε τους χαρακτηρισμούς που αποδόθηκαν στον Κ. Μπογδάνο, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το θέμα δεν είναι αυτός αλλά το κόμμα του που τον καλύπτει.

H επίμαχη ανάρτηση στην  οποία επιμελώς δεν αναφέρεται το όνομα του Κ. Μπογδάνου, δεν έμεινε αναπάντητη από τον βουλευτή.

Στο σημείο αυτό να σχολιάσουμε ότι όποιος λέει: «Εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος», συνήθως εννοεί: «Ο κομισάριος είμαι εγώ»…

Ο Κ. Μπογδάνος αναγνώρισε τον εαυτό του στους χαρακτηρισμούς

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Ν. Μπογιόπουλος σχολιάζοντας στον «Ημεροδρόμο» το περιστατικό: «Πληροφορήθηκα ότι ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΪ ως φορέας «παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων»  με παρακολουθεί χρόνια και μαζεύει υλικό της δημοσιογραφικής δουλειάς μου. Προφανώς δεν του χρησίμευσε σε τίποτα.  Όσον αφορά τις απειλές, αφού υπογραμμίσω και από εδώ όσα επισημαίνω στο άρθρο μου, ότι δηλαδή «Το θέμα δεν είναι ο Μπογδάνος, το θέμα είναι η ΝΔ», περιορίζομαι προς το παρόν να σημειώσω:
«Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον «φασίστα”» στον «ρουφιάνο», στον «γλίτσα», στον «γελοίο», στο «προϊόν και σύμβολο της παρακμής», στον «για λύπηση» της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω – τώρα που «ήρθε η ώρα μου» – πόσο… σκιάχτηκα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις