Σε μία περίοδο που έχει χτυπήσει καμπανάκι για την υγεία όλων μας, η Nestlé Ελλάς προχωρά σε μια σπουδαία δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, ενισχύοντας έτσι το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

Η Nestlé, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες αφήνει μία μόνιμη παρακαταθήκη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι η δεύτερη φορά που ενισχύει τα νοσοκομεία της χώρας, αφού τον περασμένο Απρίλιο υποστήριξε έκτακτες ανάγκες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η Nestlé, που μετρά περισσότερα από 120 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο και την οικογένεια και στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Sponsored by Nestlé

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις