Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέντη, καθώς μία 41χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή όταν το όπλο του αστυνομικού συζύγου της εκπυρσοκρότησε ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου. Tο όπλο εκπυρσοκρότησε κατά την ασφάλισή του, καθώς παρέμεινε μία σφαίρα στη θαλάμη. Αυτό προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό της συζύγου του αστυνομικού.

Η μέχρι στιγμής εικόνα που έχουν οι Αρχές είναι ότι το θανάσιμο τραύμα ήταν κοντά στον ώμο και την καρδιά, ενώ αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Το ζευγάρι έχει ένα παιδί 12 ετών, ενώ ο αστυνομικός συνελήφθη από συναδέλφους του και μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση βρίσκεται αντιμέτωπος σε πρώτο βαθμό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Ο αστυνομικός, όπως είπε στους συναδέλφους του, είχε πάρει μαζί του από την υπηρεσία του το όπλο, για την περίπτωση που το χρειαζόταν, λόγω της επιφυλακής για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Αύριο ο αστυνομικός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις