Δύο νέες κλίνες ΜΕΘ διαθέτει πλέον το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» με πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε γνωστοποιήσει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι τα έσοδα από τον νέο του διπλό δίσκο «Αχ Αγάπη… Αχ Έρωτα» θα διατεθούν για να δημιουργηθούν οι δύο κλίνες ΜΕΘ στο «Μεταξά».

Η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιάννη Πάριο ήρθε σε μια χρονική στιγμή που το σύστημα Υγείας δέχεται έντονη πίεση λόγω της πανδημίας κορονοϊού.

Οι δύο κλίνες ΜΕΘ στο «Μεταξά» που παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν σήμερα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι δωρεά των Γιάννη Πάριου, ΜΕΒΓΑΛ, MINOS EMI/UNIVERSAL, REAL NEWS και E.Δ.Ε.Μ.

Εκτός από τον Γιάννη Πάριο, παρόντες ήταν η Μαργαρίτα Μάτσα (CEO της MINOS EMI/UNIVERSAL), ο Δημήτρης Παπαδάτος (Διευθυντής πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ), ο Βαγγέλης Σπάρταλης (Γενικός Διευθυντής Oμίλου Real Group), ο Χαράλαμπος Τουμπέκης (Διοικητής του νοσοκομείου «Μεταξά») και ο Σαράντης Ευσταθόπουλος (Υποδιοικητής).

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Γιάννης Πάριος δωρίζει τα έσοδα από δισκογραφική του δουλειά, καθώς από τα «Νησιώτικα» που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου 20 χρόνια και γνώρισαν τεράστια επιτυχία, ο ίδιος δεν έλαβε χρήματα, προκειμένου να δημιουργηθεί το γήπεδο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάρο.

Γιάννης Πάριος: Η αλλαγή του επιθέτου, η σχέση του με τον γάμο και η εξομολόγηση για τον μικρότερο γιο

Ο Γιάννης Πάριος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.Μεταξύ άλλων μίλησε για τον έρωτα και τον γάμο. Ο πρώτος γάμος του Γιάννη Πάριου ήταν με τη Ντίνα Μαρκοπούλου και η δεύτερη με τη Σοφία Αλιμπέρτη. «Πρώτα από όλα παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερος παντρεύεσαι μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα τους, σέβεσαι εκείνα και τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω.

Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε. Δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα ή δεν τον πήγαινα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το επάγγελμα σε αυτό. Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Αφιέρωνα όλη μου την αγάπη», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πάριος.

Για τον σπουδαίο καλλιτέχνη μίλησε και ο γιος του, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης είναι και τεράστιος στιχουργός.

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον μικρότερο γιο του, Νικόλα Βαρθακούρη, που ασχολείται κι ο ίδιος με την μουσική.

«Ήταν έκπληξη αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο.»

Κατά την διάρκεια της συνεντεύξεως ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από την αλλαγή του ονόματός του, από Γιάννης Βαρθακούρης σε Γιάννης Πάριος. “Νονοί του ονόματος ήταν πολλοί. Και ο Μάκης Μάτσας και εγώ και ο Γιώργος ο Κατσαρός”, δήλωσε ο τραγουδιστής. Για την αλλαγή του επιθέτου του Γιάννη Πάριου μίλησε και ο πρόεδρος της Minos EMI, Μάκης Μάτσας.

“Η φωνή του Γιάννη με εντυπωσίασε και του πρότεινα να κάνουμε ένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Όταν τον ρώτησα πως τον λένε και μου αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, του είπα: «το Βαρθακούρης, είναι τόσο σκληρό όνομα σε σχέση με τη βελούδινη φωνή σου». Όταν μου είπε ότι είναι από την Πάρο, τότε σκέφτηκα το «Γιάννης Πάριος». Και έτσι βαφτίστηκε το «Γιάννης Πάριος»”, συμπλήρωσε ο κ. Μάτσας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις