Παραμένουν τα προβλήματα από την επιδείνωση του καιρού και το πέρασμα της κακοκαιρίας «Λέανδρος» στην Αττική. Σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Διονύσου, στο ρεύμα προς Διόνυσο από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έχουν προχωρήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες, λόγω χιονόπτωσης.

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο. Στην Αττική υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα, στην Αλίμου Κατεχάκη προς Καλοπούλα από το Πυροφυλάκιο της Καισαριανής, στην Αναπαύσεως στου Παπάγου από το ύψος του νεκροταφείου προς Υμηττό, στη Φυλή από τη Μονή Κλειστών προς Βοιωτία, στην Πεντέλη από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου 414 έως τον Άγιο Πέτρο στο δρόμο προς Νέα Μάκρη.

Βόλτα στον χιονισμένο Διόνυσο

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων παρουσιάζεται και στην πλατεία Αφιδνών προς Ιπποκράτειο Πολιτεία. Στην Αττική απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών από το ύψος του 4ου χλμ. στο ρεύμα προς Θήβα και Μάνδρα.

Λίμνη Μπελέτσι

Προβλήματα από την κακοκαιρία

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Λέανδρος» βρίσκεται η χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης καθώς και τις ισχυρές βροχοπτώσεις στις νότιες νησιωτικές και παράκτιες περιοχές. Η θερμοκρασία διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ οι άνεμοι στο Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 και κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας από τη διασταύρωση Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου στο ύψος του Χορτιάτη.

Στη Θεσσαλία δεν κινούνται οχήματα στην επαρχιακή οδό Ελάφου – Σκλήθρου

Στην Εύβοια υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού από τη θέση Καμαρίτσα (25ο χλμ.) έως τη θέση Προκόπι (42ο χλμ.).

Χιονόπτωση στο όρος Γέροντας στην Εύβοια

Αρνητικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα

Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός είναι το σκηνικό του καιρού στη βόρεια Ελλάδα. Εξαιτίας του παγετού μετά τη χιονόπτωση των προηγούμενων 24ώρων, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου της βόρειας Ελλάδας, ενώ κλειστά θα μείνουν σήμερα πολλά σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία. Για τους μαθητές αυτών των σχολείων, τα μαθήματα αναμένεται να γίνουν διαδικτυακά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις