Αναβρασμός επικρατεί στο νησί της Σερίφου καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ρεβύνθης, συμμετείχε μαζί με άλλα εννέα άτομα σε κορονοπάρτι, παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν λόγω της πανδημίας. Η απάντηση του δημάρχου ήταν άμεση λέγοντας ότι το πάρτι ήταν περσινό και όχι φετινό ενώ ήταν πρόθυμος να στείλει επιπλέον φωτογραφικό υλικό και βίντεο προκειμένου να λήξει η ιστορία της «δήθεν είδησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αξιότιμοι κύριοι,

Mετά από την ανάρτηση δημοσιεύματος, που αναρτήθηκε και φιλοξενείται στην ιστοσελίδα σας με τίτλο «Σέριφος: Κορωνοπάρτι με τον δήμαρχο μπροστάρη», το οποίο υπογράφεται από τον κύριο Διονύση Θανάσουλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για περυσινό «πάρτι» και όπως συνηθίζεται στα social media, τα συγκεκριμένα stories εμφανίζονται ως αναμνήσεις και αναδημοσιεύονται από τους χρήστες υπενθυμίζοντάς τους παλιές ευχάριστες στιγμές. Προς απόδειξη αυτού, κάποιοι από τους εικονιζόμενους που τους έχετε δημοσιεύσει, χωρίς την έγκρισή τους, παραβιάζοντας έτσι τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, δε βρίσκονται καν στο νησί μας.

Προκαλεί ωστόσο, αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι προβήκατε σε ανάρτηση δημοσιεύματος, χωρίς να τεκμηριώσετε τη «δήθεν» είδηση. Θέλουμε, βέβαια, να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε δόλος και έγινε απλώς για λόγους αύξησης της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας. Μάλιστα, από τη συγκεκριμένη περυσινή συγκέντρωση υπάρχουν αρκετές ακόμα φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία μπορούμε να σας τα στείλουμε για να τα δημοσιεύσετε, ολοκληρώνοντας έτσι τη «δήθεν» είδηση.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι η Σέριφος έχει σταθερά μηδενικά κρούσματα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, εδώ και μήνες και ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις από και προς το νησί μας, ενώ ακόμα και κατά την περυσινή τουριστική σεζόν, οπότε και υπήρξε αυξημένη κίνηση, δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα διάδοσης του Κορωνοϊού!

Μετά τιμής,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις