Εν μέσω σκληρού lockdown στην Αττική και σε άλλες «κόκκινες» περιοχές της χώρας, και παρά το γεγονός ότι το λιανεμπόριο έχει πλέον κατεβάσει «ρολά», τα ανθοπωλεία εξασφάλισαν τη λειτουργία τους, έστω και με τη μέθοδο click inside για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τη γιορτή των ερωτευμένων, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021.

Έτσι, τα ανθοπωλεία θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα. Οι πελάτες θα εξυπηρετούνται μόνο με ραντεβού και για τη μετάβασή τους στο ανθοπωλείο θα πρέπει να στείλουν SMS με τον κωδικό 2 στο 13033.

Οι ανθοπώλες, αλλά κυρίως οι ερωτευμένες και οι ερωτευμένοι, ελπίζουν ότι με μια ανθοδέσμη ή έστω με ένα τριαντάφυλλο, η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει και να σπάσει η μονοτονία, έστω και προσωρινά.

Να σημειωθεί ότι οι αρχές έδωσαν τη δυνατότητα στα ανθοπωλεία να ανοίξουν μόνο για δυο ημέρες, καθώς οι παραγγελίες και οι εισαγωγές των λουλουδιών για την ημέρα των ερωτευμένων έχουν ήδη γίνει έναν μήνα πριν. Έτσι, λοιπόν, έχουν ήδη φτιάξει συνθέσεις, στις οποίες κυριαρχούν το κόκκινο χρώμα και οι «καρδούλες» κάθε σχήματος και μεγέθους, για τους ερωτευμένους κάθε ηλικίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις