Τσουνάμι εξελίξεων στο χώρο του θεάτρου. Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη, στην εισαγγελία έχει κατατεθεί ακόμα μια μήνυση που αφορά έναν 37χρονο ηθοποιό – σκηνοθέτη, ο οποίος αυτή τη στιγμή εμφανίζεται σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Ο ηθοποιός που έχει φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006. Συμμετείχε σε πολλές γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ενώ το 2017 και το 2019 οι ρόλοι του σε σίριαλ κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι εισαγγελικές Αρχές, μετά τη μήνυση, έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα, έτσι ώστε να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Παράλληλα, επειδή η υπόθεση παραγράφεται στα τέλη του ερχόμενου Μαΐου, οι δικαστικοί λειτουργοί προσπαθούν να δέσουν όσο το δυνατόν συντομότερα όλα τα στοιχεία που έχουν τη διάθεση τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έως το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν το υλικό που χρειάζεται για να προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων.

Στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2021, σχολιάστηκε η έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών. «Εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών, είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά παράλληλα εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις