Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται προφυλακισμένος από την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2021 ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για την πολύκροτη υπόθεση. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, με το που έφτασε στις φυλακές πήγε και είδε τον διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος, δίνοντας του μια μίνι συνέντευξη.

Σύμφωνα με τον Alpha, βρίσκεται σε έναν χώρο στις φυλακές της Τρίπολης μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους και εκεί θα μείνει για επτά ημέρες όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο των φυλακών για τους νέους κρατούμενους. Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και βγήκε αρνητικό.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης δεν είναι φυλακή υψίστης ασφαλείας, όπως είναι ο Κορυδαλλός ή οι φυλακές στο Δομοκό.  Όλοι οι κρατούμενοι εκεί είναι είτε υπόδικοι είτε κατάδικοι με βαριά κακουργήματα για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα.

«Περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση» είπε ο Λιγνάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών. Μάλιστα, οι άνθρωποι εκεί περιγράφουν τον σκηνοθέτη ως έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και καταβεβλημένο. Όπως λένε οι άνθρωποι των φυλακών δεν μιλάει πολύ, είναι σε κατάσταση σοκ.

Από τον διευθυντή των φυλακών ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ζήτησε μετά την παρέλευση του επταημέρου να είναι μόνος του σε κελί. Είπε πως δεν νιώθει κάποιο φόβο και αισθάνεται ασφαλής μέσα στη φυλακή. Οπότε μετά από επτά ημέρες θα μπει κανονικά σε πτέρυγα και θα βρίσκεται μαζί με άλλους 20 κρατούμενους. Επίσης δεν ζήτησε να εξεταστεί από ψυχολόγο όπως έχει δικαίωμα. «Αυτή την στιγμή δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξεταστώ από ψυχολόγο. Αν στο μέλλον το νιώσω θα σας το ζητήσω», τόνισε ο ίδιος.

Να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου 2021, ο σκηνοθέτης το πέρασε στο καρτοτηλέφωνο κάνοντας πολλά τηλεφωνήματα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις