Συνεχίζει να μετρά θύματα από κορονοϊό η περιοχή της Μαλεσίνας. Οι νεκροί στο Δήμο Λοκρών έφτασαν συνολικά τους 30 στο τρίτο κύμα της πανδημίας και από αυτούς, οι 19 είναι από τη Μαλεσίνα. Χαρακτηριστικό είναι πως μέσα σε λιγότερο από 4 ημέρες η Φθιώτιδα έχει χάσει 10 ανθρώπους με τους 7 να είναι από το δήμο Λοκρών και οι 4 από τη Μαλεσίνα.

Τα τελευταία θύματα του κορονοϊού είναι μία 75χρονη που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο, είχε διασωληνωθεί στις 19 Μαρτίου και επειδή όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ κορoνοϊού Λαμίας ήταν κατειλημμένα είχε βρεθεί κλίνη στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Η δεύτερη απώλεια, επίσης από τη Μαλεσίνα, είναι μια 73χρονη που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Λαμίας στις 6 Μαρτίου, μία ημέρα μετά το σύζυγό της, ο οποίος και απεβίωσε στις 8 του ίδιου μήνα. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για περισσότερο από ένα μήνα στη ΜΕΘ κορονοϊού και αρνητικοποιήθηκε στις 12 Απριλίου. Μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου τελικά κατέληξε.

Έτσι, φτάσαμε στους 19 νεκρούς στη Μαλεσίνα σε αυτό το τρίτο κύμα, όταν στα δύο προηγούμενα κύματα είχαμε από την περιοχή μόλις δύο θανάτους. Σε τοπικό επίπεδο παραμένουν στη ΜΕΘ κορονοϊού 8 ασθενείς, ενώ στην κλινική Covid έχουμε ακόμη άλλους 32 ασθενείς.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ένας γάμος που τελέστηκε στις 21 Φεβρουαρίου αποτέλεσε εστία διασποράς και αρκετοί από τους θανόντες συνδέονται με το μυστήριο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις