Μέσω της δίωξης ναρκωτικών της πρεσβείας των ΗΠΑ έφτασαν πληροφορίες στη διεύθυνση δίωξης ναρκωτικών και λαθρεμπορίου του λιμενικού σώματος, οι οποίες ήταν αρκετές για να εντοπιστεί το φορτηγό πλοίο στους Αγίου Θεοδώρους που μετέφερε σε ειδική κρύπτη στην καρίνα του, 46 κιλά και 710 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι Ελληνικές αρχές συνέλαβαν 23 άτομα μέλη πληρώματος. Το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Σανταρέμ Βραζιλίας, με προορισμό τα Ίσθμια έμφορτο με 22.500,00 σογιόσπορο. Το φορτηγό πλοίο «SKYROS» με σημαία νήσων Μάρσαλ, είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Σανταρέμ της Βραζιλίας και στις 26 Απριλίου επρόκειτο να καταπλεύσει σε παράκτια εγκατάσταση στην περιοχή Καλαμάκι Ισθμίων.

Κατά τον έλεγχο των βατραχανθρώπων του λιμενικού, εντοπίστηκαν στα ύφαλα του πλοίου και εντός του χώρου των οχετών αναρρόφησης, ένας σάκος με 38 πλαστικές συσκευασίες. Ακολούθησε περαιτέρω έρευνα σε εσωτερικούς χώρους του πλοίου από κλιμάκιο στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου, συνοδεία αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ”ΤΟΜΠΙ” χωρίς ευρήματα.

Δείτε το βίντεο του Λιμενικού:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις