Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, πλέον, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά σε βυτιοφόρο με επικίνδυνο υλικό, πιθανόν προπάνιο, επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και είναι θέμα χρόνου η κατάσβεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η ευρύτερη περιοχή, ενώ ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Ευτυχώς, δεν έχει αναφερθεί, τουλάχιστον έως αυτήν την ώρα, τραυματισμός ή εγκλωβισμός κάποιου ατόμου.

Στο σημείο επιχειρούν αυτήν την ώρα συνολικά 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 3 ελικόπτερο, ένα εκ των οποίων είναι συντονιστικό.

Σημειώνεται, ότι η φωτιά προκάλεσε ζημιές και σε ένα παρακείμενο κτίριο.

Τέλος, με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τη διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς.

Στο σημείο μετέβη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της Ασπροπύργου

Λόγω της εκδήλωσης της φωτιάς, διακόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Ασπροπύργου στην οδί Μεγαρίδος από το ύψος της οδού Αγ. Ι. Στεφανή ρεύμα προς διυλιστήρια και επι της ανώνυμου οδού περιοχής Νεοκτίστα Ασπροπύργου στο ύψος της Παναγιας Φανερωμένης με κατεύθυνση προς της οδό Μεγαρίδος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις