Το δικό της μήνυμα στέλνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη της κατηγορούμενης. Σε αποκλειστική της δήλωση στην εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει», στην τηλεόραση του OPEN, η Ιωάννα ζητεί παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Επενδύω πάντα στη στήριξη της οικογένειάς μου και στην αγάπη του κόσμου

Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Η απόφασή μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει γι’ αυτές. Πιστεύω πως η τιμωρία της πρέπει να είναι παραδειγματική και να υπογραμμιστεί η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και των θεσμών σε πράξεις μιμητισμού. Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα προσπαθήσω όμως. Επενδύω πάντα στη στήριξη της οικογένειάς μου και στην αγάπη του κόσμου, διότι για εμένα τέτοιου είδους αξίες έχουν σημασία και όχι η επιφανειακή ομορφιά. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να αναθεωρήσουμε ως κοινωνία τα πρότυπα που προβάλλουμε στα παιδιά μας και στους νέους.

Πρόσφατα η Ιωάννα Παλιοσπύρου «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

«Η Ιωάννα θέλει να γίνει ένας απλός, φυσιολογικός άνθρωπος»

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Open Weekend», μίλησε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νικόλας Αλεξανδρής, ο οποίος είχε τονίσει: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι η επίθεση έγινε μόνο και μόνο για να την τραυματίσει. Αυτές οι διαρροές της δικογραφίας, τις οποίες θεωρώ απαράδεκτες, αποτυπώνουν ένα μέρος μόνο των συμβάντων και ευτυχώς που δεν έχει διαρρεύσει το σύνολο της δικογραφίας. Κατά τη διάρκεια της δίκης δεν θα μείνει αμφιβολία σε κανέναν ότι πρόθεση αυτής της κυρίας, της καθ’ ομολογία δράστιδος ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι απλά να την τραυματίζει. Θα δείτε και πολλά άλλα στοιχεία τα οποία θα θεμελιώσουν όχι μόνο την προετοιμασία και το σχεδιασμό, αλλά και την πρόθεσή της να θανατώσει την Ιωάννα.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα ακούσουμε ποτέ το γιατί. Η Ιωάννα θα είναι εκεί στο δικαστήριο θα δώσει το παρών και θα σταθεί απέναντί της και θα την κοιτάξει και θα περιμένει τις απαντήσεις της. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι η δράστιδα θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει. Η Ιωάννα θα είναι έτοιμη να ζητήσει την απονομή της δικαιοσύνης – στο μέτρο και στο βαθμό που η ελληνική δικαιοσύνη το επιτρέπει.

Η Ιωάννα θέλει να ξαναγίνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, όχι όμορφη ας μην κοροϊδευόμαστε. Πολλοί από μας το έχουμε σίγουρο και δεδομένο στην καθημερινότητά μας. Όσα χρόνια φυλάκισης και αν επιβληθούν στη δραστίδα δεν θα ξαναγίνει φυσιολογική η Ιωάννα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις