Έγκλημα – Γλυκά Νερά: Υιοθετήθηκαν τα γατιά: Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αποτέλεσε μία από τις πιο σοκαριστικές γυναικοκτονίες στα ελληνικά δεδομένα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν, βρίσκεται στη φυλακή. Εδώ και μέρες δημοσιεύματα ασχολούνται με τα κατοικίδια που διέθετε η οικογένεια. Μεταξύ αυτών το άτυχο σκυλάκι που δολοφονήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο και δύο γάτες.

Η ανάρτηση για την υιοθεσία 

Τα δύο γατάκια, που ονομάζονται Batida και Coco, γεννήθηκαν, τον Αύγουστο του 2019, είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα και θα υιοθετηθούν μαζί καθώς είναι αχώριστα.

«…Δύο πλάσματα που βίωσαν τον απόλυτο τρόμο, αφού είδαν την δολοφονία της μαμάς τους. Είναι οι γάτες της άτυχης Καρολάιν. Γεννημένες τον Αύγουστο του 2019,εμβολιασμενες και στειρωμένες. Δίνονται για υιοθεσία μαζί, αφού η μία δεν ζει χωρίς την άλλη ούτε λεπτό. Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει αγάπη και ασφάλεια σε αυτά τα δύο πλάσματα, ώστε να ξεχάσουν όσα έζησαν, ας επικοινωνήσει μαζί μου inbox. Υ.Γ. Οι άλλες δύο γατούλες έχουν υιοθετηθεί», αναφέρει σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

υιοθετήθηκαν γάτες Γλυκά Νερά

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Υιοθετήθηκαν τα γατιά της άτυχης Καρολάιν

Έγκλημα – Γλυκά Νερά: Υιοθετήθηκαν τα γατιά: Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «πρωινό του ANT1», βρέθηκε οικογένεια για τις άτυχες γατούλες. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα γατάκια είχαν γίνει αρκετά άγρια τον τελευταίο καιρό και δεν ήθελαν καμία ανθρώπινη επαφή. Επίσης ήταν αρκετά φοβικά γεγονός που δυσκόλευε την περισυλλογή τους από τους ανθρώπους που φρόντισαν για την υιοθεσία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλησε πολλές φορές να δείξει στον κόσμο πόσο φιλόζωος είναι, αφού ακόμα και μέσα στη φυλακή έχει πάρει υπό την προστασία του αδέσποτα γατάκια που περιφέρονται στον προαύλιο χώρο. Η δολοφονία του ίδιου του του σκύλου όμως δείχνει, σύμφωνα με τους ειδικούς, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος διαθέτει προβληματική ψυχοσύνθεση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις