Επίθεση με οξύ: Ο 57χρονος δράστης που έριξε καυστικό υγρό στην 63χρονη πεθερά του ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να τον βιάσει. Παρελθόν με εξαφανίσεις, ενδοοικογενειακές διαμάχες, ψυχολογικά προβλήματα έχει η οικογένεια. Ακόμη και εγκλεισμούς σε ψυχιατρικά ιδρύματα έχουν οι δυο πρωταγωνιστές της επίθεσης με καυστικό υγρό έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Επίθεση με οξύ: Τα ψυχολογικά προβλήματα του δράστη

Ο 57χρονος δράστης ο οποίος είναι ρακοσυλλέκτης έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές. Ο άντρας επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια επιχείρησε να κάψει με καθαριστικό υγρό μπάνιου την 63χρονη πεθερά του Ευαγγελία Αγγέλου. Όπως είπε στους αστυνομικούς, το έκανε γιατί προσπάθησε να τον βιάσει!

Μάλιστα, αρχικά υποστήριξε ότι το θύμα ήταν πεθερά του και στη συνέχεια άλλαξε. Όμως τελικά διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για γαμπρό και πεθερά με την 63χρονη, να έχει ιστορικό εξαφανίσεων στη Σαλαμίνα.

Μάλιστα στις 19/02/2020, χάθηκε από το σπίτι της στα Παλούκια. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 04/03/2020, για την ανεύρεσή της.

Το Silver Alert το πρωί της 18/03/2020, έλαβε κλήση ότι εντοπίστηκε η Ευαγγελία Αγγέλου, διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της.

Επίθεση με οξύ

Η γυναίκα, από το καθαριστικό πατώματος που δέχθηκε στα μάτια, μετεφέρθη στο Αττικό νοσοκομείο. Στο οφθαλμολογικό τμήμα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί μέσα από την ακατάληπτη ομολογία του δράστη προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος για τα κίνητρα της επίθεσης, η οποία μάλιστα συμπτωματικά σημειώνεται 48 ώρες πριν την έναρξη της δίκης στην πολύκροτη υπόθεσης της «βιτριολίστριας» με θύμα την άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις