Θέμης Σοφός για Φιλιππίδη: Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πετρο Φιλιππιδη» ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θέμης Σοφός, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός πρόσθεσε πως το «διαζύγιο» των δύο πλευρών συνέβη λόγω διάστασης απόψεων. Παράλληλα, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανακοίνωσε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι ο ίδιος μαζί με την Κική Πακιρτζίδου θα εκπροσωπήσουν τον ηθοποιό στο δικαστήριο.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης που λέγεται ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές σε ηθοποιούς, στην κ. Παπαχαραλάμπους, στην κ. Δροσάκη και στην κ. Αναστασοπούλου λέω αυτή τη στιγμή δημόσια πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ψευδείς ειδήσεις».

Φαίη Σκορδά για Φιλιππίδη: «Δε θα στενοχωρηθούμε κι όλας»

Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος έχει επισκεφθεί τον ηθοποιό στη φυλακή και η ψυχολογική κατάστασή του δεν είναι καλή. «Δε θα στενοχωρηθούμε κιόλας για τον κ. Φιλιππίδη. Για να είναι εκεί, υπάρχει λόγος. Η ψυχολογική του κατάσταση δε με αφορά» σχολίασε η Φαίη Σκορδά, λεγόμενα στα οποία αντέδρασε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Εμένα, όμως, με αφορά. Εντάξει; Εσείς μπορείτε να βγείτε, να πείτε την άποψή σας και να βρίσετε μέσα στα επιτρεπτά όρια για να δηλώσει την αγανάκτησή του. Εμένα με ρωτήσατε για τον κ. Φιλιππίδη και σας απάντησα. Εγώ δεν είπα τίποτα και ούτε είχα σκοπό να πω κάτι, αν δεν με ρωτάγατε. Είμαι δίπλα του εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σας είπα εγώ να βάλετε πλερέζες γιατί ο κύριος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή;»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις