Υποχώρησε το οδόστρωμα στο Χαλάνδρι από την κακοκαιρία Μπάλλος. Για το λόγo αυτό, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παπανικολή, στο ρεύμα προς Χαλάνδρι, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ζαν Μωρεάς.

Όπως φαίνετα σε φωτογραφία από το Google maps, στο σημείο υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την κίνηση και οι οδηγοί καλούνται να οπλιστούν με υπομονή.

Συγκλονιστικές εικόνες από το μπαλκόνι της πολυώροφης πολυκατοικίας που έπεσε

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυόροφης πολυκατοικίας στην οδό Κουρτέση 27. Την ώρα που συνέβη το περιστατικό έλειπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε ώστε να εξεταστεί η στατικότητα του κτιρίου. Οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν σε χώρους φιλοξενίας.

Η πτώση προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της δημοτικής Αρχής του Χαλανδρίου. Αν και ο δήμος δεν εμπλέκεται άμεσα σε αυτήν την περίπτωση, επί τόπου έσπευσαν μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και η Πολεοδομία της Αγίας Παρασκευής, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις