Για τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ, Ορέστη Παναγιώτου, κατά τα επεισόδια στο Μαρούσι στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών, μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ), Χρήστος Μπόνης.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες που είχε ο ίδιος συνομιλώντας με τον τραυματία, «ο κ. Παναγιώτου βρίσκεται αυτή την ώρα στον Ερυθρό Σταυρό για εξετάσεις, όπου θα υποβληθεί σε ακτινογραφία και πιθανότατα σε μαγνητική τομογραφία αν η πρώτη δεν δώσει σαφή εικόνα».

Όπως εξήγησε, ο κ. Παναγιώτου έχει τραυματιστεί στο πόδι από την Αύρα νερού που χρησιμοποίησε η αστυνομία για να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος, δεν αποκλείεται και σοβαρά.

«Πιθανόν να είναι σοβαρά, γιατί βρισκόταν μπροστά από τους απεργούς και το νερό από το μηχάνημα τον βρήκε κατά μέτωπο, τον πέταξε ενάμισι μέτρο πίσω. Από τη μεγάλη πίεση του νερού εκτοξεύτηκε σχεδόν στον αέρα και πέφτοντας, όλο το βάρος στηρίχθηκε πάνω στο πόδι του. Πιθανότατα βρέθηκε τόσο μπροστά για να τραβήξει κάποιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο αλλά στάθηκε πολύ άτυχος».

Ο κ. Μπόνης, εξήγησε τέλος, πως δεν υπάρχει κάποια καταγγελία από την ΕΦΕ για το περιστατικό. «Πρόκειται για ατύχημα, δεν ήταν κάτι σκόπιμο για να τραυματιστεί ο ίδιος, θα μπορούσε να βρίσκεται κάποιος άλλος στη θέση του», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω βέβαια, τι επίπτωση θα έχει αυτό για την υγεία του», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις