Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία του 34χρονου προπονητή τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, διατηρώντας ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η ΕΛΑΣ «σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση».

Πρόκειται για τον: ΔΕΡΒΕΝΗ Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του προπονητή

Ο 34χρονος προπονητής φαίνεται ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια, στον σύλλογο που διατηρούσε σε περιοχή των δυτικών προαστίων της Αθήνας.

Δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 20 ετών σήμερα, αποκάλυψαν στις αστυνομικές αρχές τη δράση του και αμέσως μετά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων επιχειρούν να διαπιστώσουν τον ακριβή αριθμό των θυμάτων του.

Τα δύο κορίτσια ήταν αθλήτριες στο σύλλογο αντισφαίρισης του 34χρονου. Σύμφωνα με όσα είπε στις Αρχές η 20χρονη κοπέλα, ο προπονητής την είχε πλησιάσει πριν από περίπου 5 χρόνια και διατηρούσαν μέχρι πρότινος ερωτική σχέση, ενώ αντίστοιχα ήταν όσα περιέγραψε στην οικογένειά της και η δεύτερη αθλήτρια, ηλικίας 16 ετών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις