Επεισόδιο με τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και τον stand-up comedian Χριστόφορο Ζαραλίκο σημειώθηκε στην παράσταση του καλλιτέχνη όταν η πρώτη διαμαρτυρήθηκε για αναφορές του κωμικού σε επιχειρηματίες διακόπτοντας το πρόγραμμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χρ. Ζαραλίκος συγκράτησε την ψυχραιμία του, ενώ προσπαθούσε συνεχώς να αποκλιμακώσει την κατάσταση, αλλά και να προστατέψει τους δημιουργούς του επεισοδίου από την οργή του κοινού, λέγοντας “εδώ δε βρίζουμε”, “θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει…”

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που πιάνει το επεισόδιο:

Τελικά το περιστατικό έληξε, τα πνεύματα ηρέμησαν και η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά.

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια», έγραψε αμέσως μετά την παράσταση, ξημερώματα Παρασκευής (02/12) ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο Twitter, κάνοντας απευθείας αναφορά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο stand up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την “καυστική” πένα του Πιτσιρίκου και παρουσιάζουν στο Θέατρο “Τζένη Καρέζη” κάθε Πέμπτη την νέα Stand Up Comedy παράσταση “200 Χρόνια Δανεικά”.

Όπως σημειώνεται στο ενημερωτικό για την παράσταση:

Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο “1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά”. Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους.

Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις