Η Σάσα Σταμάτη πέρασε στην… αντεπίθεση μετά τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες για το «ντου» στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Η δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι η επίθεση της επί σκηνής οφείλεται σε σάτιρα που έγινε για τα γεγονότα στη Μάνδρα από την οποία έχει καταγωγή και όχι για κάτι που ακούστηκε για φίλο της επιχειρηματία. Γράφει συγκεκριμένα τονίζοντας πως είναι “Αρβανίτισσα” στην καταγωγή:

«Την τρέλα μου σαν άνθρωπο την ξέρετε όλοι. Δεν την έκρυψα ποτέ και ούτε πρόκειται να προσποιούμαι τη σοβαρή και την καθωσπρέπει, ούτε βέβαια θα μπω στα καλούπια που θέλουν μερικοί» αναφέρει στο Instagram.

Σε story που ανέβασε, υποστηρίζει ότι δεν απαντά σε «εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την δολοφονία χαρακτήρων» αλλά αποκλειστικά και μόνο στους φίλους της που «από το πρωί βλέπουν μια απίστευτη επίθεση» εναντίον της.

«Επειδή είδα ανακοινώσεις από κόμματα, εύχομαι να δείξουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα, που θα ήταν και πιο χρήσιμο για την κοινωνία. Από υποκρισία βλέπετε, χορτάσαμε τόσα χρόνια», τονίζει.

Δείτε ολόκληρο το story:

Τι συνέβη στην παράσταση

Επεισόδιο με τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και τον stand-up comedian Χριστόφορο Ζαραλίκο σημειώθηκε στην παράσταση του καλλιτέχνη όταν η πρώτη διαμαρτυρήθηκε για αναφορές του κωμικού σε επιχειρηματίες διακόπτοντας το πρόγραμμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χρ. Ζαραλίκος συγκράτησε την ψυχραιμία του, ενώ προσπαθούσε συνεχώς να αποκλιμακώσει την κατάσταση, αλλά και να προστατέψει τους δημιουργούς του επεισοδίου από την οργή του κοινού, λέγοντας “εδώ δε βρίζουμε”, “θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει…”

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που πιάνει το επεισόδιο:

Τελικά το περιστατικό έληξε, τα πνεύματα ηρέμησαν και η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις