Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Αλλάζουν τα δεδομένα στην οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, με τα δύο αδέλφια νεκρά μέσα στο  σπίτι τους στην οδό Ολυμπίας.

Μέχρι τώρα οι αρχές συνέκλιναν στην εκδοχή ότι ο αδελφός σκότωσε με την καραμπίνα την αδελφή του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Μίνας Καραμήτρου η 29χρονη ήταν αυτή που πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της.

Αναφέρεται επίσης ότι η αστυνομία αρχικά κλήθηκε στο σημείο ύστερα από μια πληροφορία για μια νεκρή κοπέλα. Όταν όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό και έναν άνδρα, τον αδερφό της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα είχαν χάσει τη μητέρα τους, γεγονός που τους είχε επηρεάσει ψυχολογικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι εντοπίστηκε και μία καραμπίνα.

Το σημείο της τραγωδίας βρίσκεται στην οδό Ολυμπίας 45, στο Νέο Ηράκλειο, σε μια οικογενειακή πολυκατοικία. Τα αδέλφια έμεναν σε διαμέρισμα πάνω από τους γονείς τους. Μετά τον θάνατο της μητέρας, ο πατέρας ζούσε μόνος ενώ στην οικογένεια υπάρχει και ένας ακόμη αδελφός.

Στο σημείο, εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει ασθενοφόρα καθώς και ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις