Ο Αντώνης Κανάκης επιχείρησε με αντεπίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, να απαντήσει στις αιτιάσεις του υπουργού Ανάπτυξης, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης είχε ζητήσει από τον Αντώνη Κανάκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Λίνα Μενδώνη.

Αφορμή για την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη αποτέλεσαν οι κατηγορίες εναντίον του συμπαρουσιαστή στο «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου για εκδικητικό πορνό και όσα είχε δηλώσει εναντίον της υπουργού Πολιτισμού ο Αντώνης Κανάκης όταν είχε ξεσπάσει η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Εδώ εμείς έναν συνεργάτη παίρνουμε και τσεκάρουμε να δούμε τι καπνό φουμάρει αυτός ο άνθρωπος, πριν τον βάλουμε μέσα στο μαγαζί μας», είχε δηλώσει τότε ο Αντώνης Κανάκης ενώ τόνισε ότι η Λίνα Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

Κατά τη διάρκεια της αποψινής εκπομπής λοιπόν, των «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης στράφηκε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, εξηγώντας πως «στο Διαδίκτυο το καταλαβαίνω να υπάρχουν τέτοιοι συμψηφισμοί, από συγκεκριμένους δημοσιογράφους επίσης, το καταλαβαίνω».

«Είναι τελείως διαφορετικοί οι κανόνες όμως, που διέπουν τις καταστάσεις, λειτουργούν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο, δεν αποφασίζουμε για τις ζωές των άλλων. Η πολιτική ευθιξία λειτουργεί διαφορετικά», προσέθεσε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση ρωτώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη για το «πώς επιτρέπετε, ως Πολιτεία, να υπάρχουν ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και να λειτουργούν χωρίς κανένα έλεγχο; Πώς γίνεται από το 2019 η κοπέλα να αγωνίζεται για δικαίωση και ακόμα να μην ξέρει αν θα δικαιωθεί;».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις